Klassieke Jugendstil Unica Hanglamp Klein ZIlver – type B1S

De stijlvol vorm gegeven hanglamp heeft invloeden van uit het verleden waaronder  Jugendstil, en de Art Nouveau. In de organisch vormgegeven brons vernikkelde huls wordt door middel van traditioneel glas blaastechniek glas geblazen wat door de openingen in het brons letterlijk naar buiten worden geblazen. Een nauwkeurig proces waardoor keer op keer een unica ontstaat waarin de handtekening van echt vakmanschap is af te lezen.

Deze brons vernikkelde lamp wordt met de hand vervaardigd volgens ambachtelijke Sandcasting-techniek. Dit geeft de ornamentiek niet alleen haar natuurlijke karakter, maar ook de persoonlijke signatuur van de maker. De B1S ( vernikkeld ) is de kleinste uit de serie, de B1S ( vernikkeld ) en B1A ( antraciet ) zijn met bescheiden bovenzijde enigszins moderner en toepasbaar in legio interieurs.

De collectie  bestaat uit de hanglampen, wandlampen en een tafel lamp en zijn in overleg leverbaar in verschillende afmetingen. De lampen worden uitgevoerd in brons, vernikkeld brons, zwart gepatineerd brons of rv

De verlichting is eindeloos toe te passen, van moderne interieurs tot in klassieke landhuizen en van kleine zolder appartementen tot in een groot grachten pand.

De hanglampen komen zeer goed tot hun recht in een groep.

Het is dan een waar kunstwerk. Hoogtes van plafons zullen nooit een beperking opleveren omdat de lampen onafhankelijk op hoogte zijn te verstellen naar ieders wens.

Op de onderstaande afbeelding is 1 van de vele opties mogelijk, moeilijk om de juiste beslissing te nemen? Schroom dan niet om contact op te nemen.

Opmerking;  In verband met de kleinschalige ambachtelijke productie en beperkte voorraad kan er bij bestelling van meerdere aantallen enige levertijd zijn.

Technische gegevens;

Gewicht  ± 0,7 kg ( Brons/ Glas)

Hoogte    ±16 cm

Diameter  ± 7 cm

Fitting  E 14   (Max. 15 watt)

This post is also available in: Engels Duits Frans