Klassieke Jugendstil Unica Hanglamp Klein Brons – type B1B

De stijlvol vorm gegeven hanglamp heeft invloeden van uit het verleden waaronder  Jugendstil, en de Art Nouveau. In de organisch vormgegeven bronzen huls wordt door middel van traditioneel glas blaastechniek glas geblazen wat door de openingen in het brons letterlijk naar buiten worden geblazen. Een nauwkeurig proces waardoor keer op keer een unica ontstaat waarin de handtekening van echt vakmanschap is af te lezen.

Deze bronzen lamp wordt met de hand vervaardigd volgens ambachtelijke Sandcasting-techniek. Dit geeft de ornamentiek niet alleen haar natuurlijke karakter, maar ook de persoonlijke signatuur van de maker. De B1B is de kleinste uit de serie en met zijn ornamenten aan de boven zijde verschild deze qua stijl van de B1S ( vernikkeld ) en B1A ( antraciet ).

De collectie  bestaat uit de hanglampen, wandlampen en een tafel lamp en zijn in overleg leverbaar in verschillende afmetingen. De lampen worden uitgevoerd in brons, vernikkeld brons, zwart gepatineerd brons of rvs.

De verlichting is eindeloos toe te passen, van moderne interieurs tot in klassieke landhuizen en van kleine zolder appartementen tot in een groot grachten pand.

De hanglampen komen zeer goed tot hun recht in een groep.

Het is dan een waar kunstwerk! Hoogtes van plafons zullen nooit een beperking opleveren omdat de lampen onafhankelijk op hoogte zijn te verstellen naar ieders wens.

Op de onderstaande afbeelding is 1 van de vele opties mogelijk, moeilijk om de juiste beslissing te nemen? Schroom dan niet om contact op te nemen.

Opmerking;  In verband met de kleinschalige ambachtelijke productie en beperkte voorraad kan er bij bestelling van meerdere aantallen enige levertijd zijn.

Technische gegevens;

Gewicht  ± 0,7 kg ( Brons/ Glas)

Hoogte    ±16 cm

Diameter  ± 7 cm

Fitting  E 14   (Max. 15 watt)

This post is also available in: Niederländisch Englisch Französisch